miercuri, 27 ianuarie 2021

Formular Pentru Rezidenta In Uk

Formular Pentru Rezidenta In Uk. Acest nou statut este intitulat „settled status (statut de rezident permanent), iar sistemul prin care se pun în aplicare aceste norme este „eu settlement scheme. Metodologie de calcul al duratei de completare a formularelor folosite la nivelul d.e.p.a.b.d.

Blog Posts Belcrimson
Blog Posts Belcrimson from www.timpul.md
După ultimele date oficiale, până la 31 martie au fost depuse peste 5,3 milioane de cereri de. În calitate de cetățean european, dobândiți în mod automat dreptul de ședere permanentă în altă țară din ue dacă ați locuit acolo legal, timp de 5 ani fără întrerupere.dacă îndepliniți această cerință, puteți solicita un permis de ședere permanentă, care confirmă faptul că aveți dreptul de a locui în țara respectivă permanent. De ce mai e nevoie de acest formular pentru rezidenta fiscala?

Sunteti considerat eligibil de a primi permisiunea de a intra şi a locui pe teritoriul marii britanii , conform legilor in vigoare privind imigraţia dacă, în momentul de faţa faceti parte din una din următoarele categorii şi faceti parte din acea categorie de 5 ani:

Termenul pentru depunerea cererilor este 30 iunie 2021, însă vă recomandăm în mod ferm să solicitați statutul înainte sau la data de 31 decembrie 2020. Am decis sa abordez si acest subiect deoarece, din cauza pandemiei, se pare ca foarte multe pasapoarte si/sau carti de identitate au expirat sau nu au putut fi reinnoite la timp. Permisul de rezidenta uk settled status se obtine usor si cu noroc si rapid. Dreptul de rezidenta in uk.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel