marți, 19 ianuarie 2021

Formular Pentru Schimbarea Pasaportului

Formular Pentru Schimbarea Pasaportului. Paşaportul simplu electronic se eliberează în termen de 30 de zile lucrătoare. 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de opoziţie şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Mai Programarea Pentru Pașaport Se Face Doar On Line Dacă Veniți Mai Devreme La Ghișeu Nu Inseamnă Că Intrați Mai Repede Digi24
Mai Programarea Pentru Pașaport Se Face Doar On Line Dacă Veniți Mai Devreme La Ghișeu Nu Inseamnă Că Intrați Mai Repede Digi24 from s.iw.ro
Eliberare sau preschimbare pasaport simplu. Acte necesare eliberarea sau preschimbarea pasaportului simplu: Jun 24, 2019 · cererile pentru eliberarea pașaportului se pot depune doar la un serviciu avizat pentru această procedură, dar nu și online.

Acte necesare obtinere pasaport electronic.

În cazul persoanelor lipsite temporar de capacitate de exerciţiu, cererile pentru eliberarea paşaportului simplu electronic pot fi depuse în numele titularului de către reprezentantul legal sau de către autorităţile medicale române, prezenţa titularului fiind obligatorie. Jun 24, 2019 · cererile pentru eliberarea pașaportului se pot depune doar la un serviciu avizat pentru această procedură, dar nu și online. Eliberare sau preschimbare pasaport simplu. Actele de identitate ale părinţilor sau al unuia dintre părinţi, al reprezentantului legal sau, după caz, al persoanei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel