luni, 18 ianuarie 2021

Formular Pentru Vaccinare Covid19

Formular Pentru Vaccinare Covid19. Jan 22, 2021 · sts confirmă că abia pe 7 decembrie au fost chemați la ”discuții preliminare” pentru realizarea platformei de vaccinare! Jan 28, 2021 · este important ca persoanele care merg să se vaccineze să aibă asupra lor cartea de identitate.

Vaccinarea Anticovid In Romania Primele Doze Vin Pană De Crăciun Unde Poți Să Te Programezi Pentru Vaccin Spotmedia Ro Romania Dw 17 12 2020
Vaccinarea Anticovid In Romania Primele Doze Vin Pană De Crăciun Unde Poți Să Te Programezi Pentru Vaccin Spotmedia Ro Romania Dw 17 12 2020 from static.dw.com
Jan 23, 2021 · pentru a nu pierde timp și a nu se forma aglomerație la centrul de vaccinare, persoanele programate se pot duce cu acest formular deja completat și semnat. Jan 22, 2021 · sts confirmă că abia pe 7 decembrie au fost chemați la ”discuții preliminare” pentru realizarea platformei de vaccinare! Dar pentru a nu pierde timp, puteți descărca documentul pentru a veni cu el gata completat.

Jan 23, 2021 · pentru a nu pierde timp și a nu se forma aglomerație la centrul de vaccinare, persoanele programate se pot duce cu acest formular deja completat și semnat.

În vederea triajului pentru vaccinare, va trebui să completați un formular. În caz contrar, persoana va primi indicația să se reprogrameze. Jan 28, 2021 · este important ca persoanele care merg să se vaccineze să aibă asupra lor cartea de identitate. Informațiile medicale personale din acest formular sunt colectate în scopul de a vă oferi asistență medicală și de a crea un registru de imunizare pentru dvs.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel