duminică, 31 ianuarie 2021

Formular Șomaj Tehnic

Formular Șomaj Tehnic. Noile formulare pentru indemnizatia de somaj tehnic cf. Apr 01, 2020 · acestea trebuie depuse de angajator lunar, în luna curentă pentru indemnizațiile de șomaj tehnic aferente lunii anterioare, la agenția teritorială de ocupare a forței de muncă.

Bogdan Nitica S Bogdan Nitica99 Software Portfolio Devpost
Bogdan Nitica S Bogdan Nitica99 Software Portfolio Devpost from challengepost-s3-challengepost.netdna-ssl.com
Oug 30/2020 formularele pentru somaj tehnic au fost publicate. Declarație pe proprie răspundere, cerere, listă pentru firme, pfa, întreprinderi individuale. Ajofm iasi (agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca iasi) a postat imagini cu noile formulare necesare celor care au in continuare activitatea restrictionata.

Mar 31, 2020 · formularele necesare la șomajul tehnic plătit de stat, publicate în monitorul oficial:

Jul 01, 2020 · incepand cu 1 iulie 2020, angajatorii pot depune documentatia pentru acordarea somajului tehnic aferent lunii iunie 2020, conform ordinului mmps nr. Declarație pe proprie răspundere, cerere, listă pentru firme, pfa, întreprinderi individuale. May 01, 2020 · formularele au fost modificate pentru toate categoriile de beneficiari, astfel că va trebui să identificați formularele necesare în funcție de categoria de beneficiari în care vă aflați: Apr 01, 2020 · cerere șomaj tehnic angajator.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel