vineri, 5 februarie 2021

Formular 300 Anaf

Formular 300 Anaf. Formularul (300) decont de taxă pe valoarea adăugată se completează de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva conform art. Persoanele impozabile care conduc evidența contabilă, potrivit legii, pentru operațiunile realizate pe

Utile Contafm Expert Consult
Utile Contafm Expert Consult from i2.wp.com
Plan de măsuri pentru eficientizarea colectării veniturilor la bugetul general consolidat; A) lunar, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare celei pentru care se depune decontul, de persoanele impozabile pentru care perioada fiscală este luna calendaristică, potrivit prevederilor art. 300 decont de taxă pe valoarea adăugată (opanaf 2227/2019).

Formularul (300) decont de taxă pe valoarea adăugată se completează de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva conform art.

Sunt exceptați de la această prevedere contribuabilii care depun declarațiile fiscale prin mijloace electronice sau prin sisteme Situația bunurilor imobile intrate în proprietatea statului; 571/2003 privind codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, denumit în continuare codul fiscal. Acest formular este inclus în această pagină doar pentru informare, și nu pentru utilizare, deoarece el se completează electronic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel