marți, 9 februarie 2021

Formular Calatorie Grecia

Formular Calatorie Grecia. De la 1 iulie 2020, toți cei care intră în grecia trebuie să completeze formularul pentru localizarea persoanei.documentul se completează online, cu cel puțin 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul republicii elene. In case of multiple stays, they are required to provide the address for the first 24 hours at least.

Conditii De Calatorie Paralela 45
Conditii De Calatorie Paralela 45 from www.paralela45.ro
Toți turiștii sunt obligați să completeze formularul online (plf), cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în grecia. Grecia, turisti, vama grecia, formular calatorie spania si marea britanie ii obliga pe straini sa completeze formulare la intrarea pe teritoriile lor autoritatile din spania si marea britanie au decis, de la 1 iulie 2020, ca turistii care vor sa calatoreasca in aceste tari sa completeze formulare stufoase in care trebuie. Grecia, din punctul meu de vedere, a decis sa se sinucida economic (al doilea sezon estival in care tin turistii departe de frica pandemiei).

Începând cu 1 iulie, indiferent de statul de proveniență, toți pasagerii vor completa un formular electronic plf (passanger load factor) cu datele de contact din republica elenă.

Passenger locator form (plf) înainte de a pleca spre grecia, va trebui să completezi un formular numit passenger locator form (plf). Va fi permisă sosirea și ancorarea navelor internaționale de pasageri în toate porturile din grecia. Toți turiștii sunt obligați să completeze formularul online (plf), cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în grecia. Numele și vârsta persoanelor alături de care călătorești.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel