joi, 11 februarie 2021

Formular E411 Pentru Alocatie

Formular E411 Pentru Alocatie. Acte necesare pentru alocatie in italia. Vreau sa depun acest formular e411 pentru alocatie.

Copiii Romanilor Aflați In Străinătate Au Dreptul La O Alocație De 200 De Euro Aflați Cum Se Pot Obține Aceste Alocații Stiri Maramures
Copiii Romanilor Aflați In Străinătate Au Dreptul La O Alocație De 200 De Euro Aflați Cum Se Pot Obține Aceste Alocații Stiri Maramures from sighet247.ro
Corectitudinea datelor completate in formular (nume, adrese, coduri numerice personale etc.) si perioada necesara obtinerii de informatii de la alte institutii. Eu am complectat doar doua formulare >e401 si e411. Pentru a descarca formularul e411, dati click aici.

Procedura consta in completarea formularului e411, in dublu exemplar, reprezentand cererea de informatii privind dreptul la prestatii familiale in statul de resedinta al membrilor familiei si depunerea acestuia la institutia abilitata (vezi pagina unde trebuie sa ma adresez?).:

• ghid practic pentru parinti pentru accesarea „alocatiilor europene. 5 december, 2013 at 13:57 reply. Program de lucru cu publicul: (12) eventual, a se indica baremul vizat la nota (10).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel