marți, 2 februarie 2021

Formular Pentru Calatorie In Germania

Formular Pentru Calatorie In Germania. Informatii despre conditiile speciale de calatorie, in contextul covid19 data ultimului update: Dorim să aducem în atenţia dumnevoastră obligativitatea completării, înaintea începerii călătoriei, a unor formulare care conţin date solicitate de autorităţile străine şi care sunt absolut necesare în vederea intrării pe teritoriul ţării de destinaţie.

Germania Conditii De Calatorie Vola Ro Blog
Germania Conditii De Calatorie Vola Ro Blog from blog.vola.ro
Lufthansa a început reluarea zborurilor din întreaga rețea. Persoanele care au obținut în prealabil codul hes au obligația de a completa și formularul (fiind o aplicaţie distinctă). Către republica federală germania este suspendat pentru categoriile de persoane care nu se încadrează în excepțiile menționate anterior.

Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate.

Pasagerii care pot dovedi că intră în țara respectivă pentru a lua parte la un pachet turistic, la o tabără de tineret, la un eveniment sportiv, pentru un tratament medical sau pentru a participa la un program organizat la nivel internațional sau pasagerii care au plătit deja costurile aferente șederii trebuie să aibă asupra lor. Conditii generale de calatorie in statele membre ale uniunii europene, spatiului schengen si spatiului economic european. Dacă formularul substitut nu este solicitat de nicio autoritate sau de compania de transport, atunci călătorii sunt obligați să efectueze înscrierea digitală imediat după intrarea în germania sau, alternativ, să transmită formularul prin poștă la următoarea adresă: Vă rugăm insistent să verificați adițional, informațiile emise de către.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel