luni, 15 februarie 2021

Formular Pentru Calatorie In Grecia

Formular Pentru Calatorie In Grecia. „pentru a evita timpi suplimentari de aşteptare la frontieră, este important ca cetăţenii români să completeze acest formular anterior deplasării şi să kulata, singurul punct de trecere a frontierei în grecia. Grecia este deschisa pentru turistii romani incepand cu 16 aprilie 2021.

Ghidul Turistului Diferența Intre Grecia In Zona Galbenă și Cea Roșie Documente Pentru Spania Franța Italia Turcia
Ghidul Turistului Diferența Intre Grecia In Zona Galbenă și Cea Roșie Documente Pentru Spania Franța Italia Turcia from gdb.rferl.org
Pentru alte 5 tari, testele sunt obligatorii pentru toti turistii. Pentru formularele completate în cursul zilei de. Ministerul afacerilor interne a transmis o atenţionare de călătorie pentru toţi românii care merg în grecia, precizând că formular grecia 2020.

Condiții de călătorie / vacanța în grecia.

Grecia a devenit destinatia de vacanta preferata a multor romani care vor sa se bucure de peisaje absolut spectaculoase si conditii de cazare extraordinare la preturi foarte avantajoase. Pentru formularele completate marți, codurile qr vor fi emise începând cu ora 00.01, iar intrarea în grecia se va putea face de miercuri de la ora 6.00 totodată, autoritățile elene au precizat că pentru toate formularele completate în cursul zilei de 14 iulie codurile qr se vor emite începând cu ora. Până marți a fost suspendată emiterea de formulare de călătorie pentru cei care merg în vacanță cu mașina sau cu autocarul. Anatoliki makedonia kai thraki (macedonia de est și tracia) este regiunea în care se află localitățile kavala, keramoti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel