duminică, 14 februarie 2021

Formular Pentru A Intra In Grecia

Formular Pentru A Intra In Grecia. Iată tot ce trebuie să știți despre schimbările de la 1 iulie 2020, dacă aveți programată o vacanță în grecia: Începând cu ziua de miercuri, 1 iulie, turiștii care intră pe teritoriul greciei trebuie să completeze, cu 48 de ore înainte, un formular online.

Tutorial Plf Grecia Autocar Autoturism Youtube
Tutorial Plf Grecia Autocar Autoturism Youtube from i.ytimg.com
Intrarea este permisă persoanelor care îndeplinesc una dintre următoarele condiții: Grecia este una dintre destinațiile preferate de turiștii români, în. Dorim să aducem în atenţia dumnevoastră obligativitatea completării, înaintea începerii călătoriei, a unor formulare care conţin date solicitate de autorităţile străine şi care sunt absolut necesare în vederea intrării pe teritoriul ţării de destinaţie.

Nu este esențială, luați în considerare amânarea călătoriei.

În ziua intrării în grecia, călătorii vor primi, prin email, formularul plf cu un cod unic (qr), care trebuie prezentat autorităților elene. Formular de localizare pasager grecia si se completează cu cel puțin 48 de ore înainte de a intra în grecia, furnizând informații detaliate despre punctul de plecare, durata sejururilor anterioare în alte țări și adresa șederii în grecia. În ziua intrării în grecia, călătorii vor primi, prin email, formularul plf cu un cod unic (qr), care trebuie prezentat autorităților elene. Autoritatile elene au anuntat un nou protocol pentru turistii care intra in grecia incepand cu data de 1 iulie 2020.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel