vineri, 19 februarie 2021

Formular Pentru Intrare In Anglia

Formular Pentru Intrare In Anglia. Model declarație de completat la intrarea în țară. 3.trebuie să completați un formular de localizare a pasagerilor.

Platforma Sts De Unde Se Poate Completa Online Declarația Pe Proprie Răspundere Newmoney
Platforma Sts De Unde Se Poate Completa Online Declarația Pe Proprie Răspundere Newmoney from www.newmoney.ro
Rezultatele testelor sunt atât în limba română cât și în limba engleză. A fost stabilită o perioadă de tranziție până la 31 iulie, în care pasagerii internaționali, care nu au putut completa online formularul de sănătate publică, îl pot prezenta pe hârtie când ajung în spania. Toţi călătorii care sosesc în anglia, inclusiv cei care locuiesc acolo, vor trebui să prezinte, începând de săptămâna viitoare, un test covid negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea deplasării, a anunțat vineri guvernul britanic, informează afp.

Mai mulți cetățeni români au avut surpriza neplăcută de a nu fi lăsaţi să se îmbarce în avion din cauza declarației care trebuia completată înainte de călătorie.

Și a altora, toată lumea trebuie să completeze un formular passenger locator form online înainte de a ajunge în regatul unit. Dorim să aducem în atenţia dumnevoastră obligativitatea completării, înaintea începerii călătoriei, a unor formulare care conţin date solicitate de autorităţile străine şi care sunt absolut necesare în vederea intrării pe teritoriul ţării de destinaţie. Primul pas este completarea numărului de telefon, la care va fi primit un sms cu un cod unic de validare pentru a putea completa formularul. Recomandări pentru lucrătorii sezonieri din sectorul agricol care sosesc în anglia pentru a culege fructe și legume în ferme și pentru angajatorii acestora.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel