joi, 11 februarie 2021

Formular Pentru Intrare In Grecia

Formular Pentru Intrare In Grecia. Formular pentru persoanele care intră în grecia grecii intră în valul doi de relaxare autoritățile elene vor implementa, începând cu data de 1 iulie, noul plan de măsuri prin care se va da acces către insule și se va relua traficul aerian. Totodată, în afară de acest chestionar în care turiştii trebuie să anunţe unde vor fi cazaţi şi să ofere persoane de contact, din 1 iulie, la intrarea în grecia, se va face screeningul.

Grecia A Inchis Astăzi La Ora 06 00 Frontiera Pentru Sarbi Radioteleviziunea Voivodinei
Grecia A Inchis Astăzi La Ora 06 00 Frontiera Pentru Sarbi Radioteleviziunea Voivodinei from static.rtv.rs
Moldovenii care intenționează să călătorească în grecia trebuie să cunoască noile precizări ce țin de intrarea pe teritoriul acestui stat. Certificatele trebuie să fie tradus în limba engleză și să poarte numele și datele actului de identitate al călătorului. Aici, turiștii vor răspunde la întrebări legate de date personale, țara astfel, testele de la intrarea în țară vor fi făcute în funcție de riscul care va fi evaluat la nivelul fiecărui pasager de exemplu, dacă sunt 1000 de teste pe zi pentru un aeroport, ele vor fi.

Pentru cei care nu au posibilitatea, formularul poate fi completat și de mână, dar cu 48 de ore înainte de a ajunge în grecia.

Însă călători fără un formular plf nu vor avea voie să intre și ar trebui să își reproșeze călătoria pentru miercuri, 15 iulie. Moldovenii care intenționează să călătorească în grecia trebuie să cunoască noile precizări ce țin de intrarea pe teritoriul acestui stat. Numărul persoanelor care intră în republica elenă pe la frontiera terestră cu albania (punctul de trecere de la kakavia) este limitat la 400 de persoane pe zi, punctul de trecere de la krystalopigi fiind închis. Dar nu trebuie să uităm faptul că, cu toate că avem acest test rapid negativ, nu se poate intra în grecia dacă nu ai completat formularul de identificare a pasagerului, care trebuie făcut cu 24 de ore înainte de intrarea în grecia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel