sâmbătă, 6 februarie 2021

Formular Pentru Tratament In Strainatate

Formular Pentru Tratament In Strainatate. 1) cerere tip de eliberare a formularului e112 (model aici); Formularul e 112 se emite in baza regulamentului consiliului european (cee) nr.

Tratament Comun In Casă Testare Pentru Sars Cov 2
Tratament Comun In Casă Testare Pentru Sars Cov 2 from tehnicolor.ro
In situatia in care ministerul sanatatii nu poate finanta integral tratamentul in strainatate, ministerul muncii, solidaritatii sociale si familiei, la solicitarea ministerului sanatatii, poate cofinanta tratamentul. 324/2008) pentru situatia trimiterii la tratament in strainatate, in baza formularului e112, trebuie indeplinite doua conditii cumulative: Obtinerea fondurilor pentru tratament in strainatate, in baza formularului s2 (e112), pentru servicii medicale decontate de casa nationala a asigurarilor de sanatate (conform contract cadru nr.

4) adeverintele de asigurat ale parintilor, de la casa de asigurari de sanatate cu care au incheiat contract;

6) raport medical tipizat, in original (completat de medicul curant), (model aici); Formularul e 112 se emite in baza regulamentului consiliului european (cee) nr. 2) certificat de nastere sau carte de identitate (copie + original pentru conformitate); See full list on prostemcell.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel