sâmbătă, 13 februarie 2021

Formulare Pentru Obtinerea Pasaportului

Formulare Pentru Obtinerea Pasaportului. Documentul de plata al taxei pentru eliberarea pasaportului trebuie sa contina urmatoarele mentiuni: D) pentru eliberarea pasaportului in caz de pierdere:

In Olanda Ai Nevoie De Pasaport Ca Sa Nu Stai Pe La Politie
In Olanda Ai Nevoie De Pasaport Ca Sa Nu Stai Pe La Politie from www.mihaijurca.ro
94/2006, prin care sunt introduse o serie de modificări legislative care asigură simplificarea procedurilor și reducerea termenelor pentru obținerea pașaportului. Pe baza declaratiei vi se elibereaza o dovada a reclamarii pierderii sa furtului pasaportului, pe care o prezentati apoi la ambasada sau consulatul romaniei pentru obtinerea noului pasaport. Guvernul a aprobat pe 10 octombrie 2018, un proiect de hotărâre a guvernului pentru modificarea şi completarea normelor metodologice de aplicare a legii nr.

248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, aprobate prin hotărârea guvernului nr.

Actul de identitate, in original si copie xerox; Noua formulare asigură claritatea textului şi a intenţiei normative ce vizează necesitatea prezentării hotărârii judecătoreşti certificate de instanţa judecătorească (prin aplicarea ştampilei, în original), mai arată mai. Noua formulare asigură claritatea textului şi a intenţiei normative ce vizează necesitatea prezentării hotărârii judecătoreşti certificate de instanţa judecătorească (prin aplicarea ştampilei, în original), mai arată mai. Sunt de acord să adaug datele ce vor fi colectate prin acest formular


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel