joi, 18 martie 2021

Formular Declaratie Pe Propria Raspundere

Formular Declaratie Pe Propria Raspundere. Declarație pe propria raspundere data în temeiul art. Îl pot semna electronic doar cei care au acest drept, nu este de ajuns imitarea semnăturii pe ecranul telefonului sau al calculatorului.

Formular Reapare Declarația Pe Proprie Răspundere Pentru Deplasările De Noapte
Formular Reapare Declarația Pe Proprie Răspundere Pentru Deplasările De Noapte from www.bistritaexpress.ro
Acest model de declarație pe propria răspundere este accesibil pe pagina stirioficiale.ro, dar și pe formular.sts.ro. 326 cod penal* cu privire la falsul în declaraţii, declar pe propria răspundere că, la data prezentei nu am o sursă de venit proprie, nu desfăşor activităţi remunerate de stat sau agenţi economici, conform legilor şi normelor în vigoare. Mar 26, 2020 · noul formular al declarației pe proprie răspundere ordonanța militară nr.3 , anunțată miercuri seară, 25 martie, de ministrul marcel vela, introduce o serie de modificări.

Menționez că îmi desfășor activitatea profesională la

Astfel, începând de miercuri, toți românii care ies din casă trebuie să aibă asupra lor fie o adeverință de la locul de muncă, fie o declarație pe proprie răspundere în care să prezinte motivul deplasării. Declarație pe propria raspundere data în temeiul art. 326 cod penal* cu privire la falsul în declaraţii, declar pe propria răspundere că, la data prezentei nu am o sursă de venit proprie, nu desfăşor activităţi remunerate de stat sau agenţi economici, conform legilor şi normelor în vigoare. Documentele pot fi completate aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel