luni, 1 martie 2021

Formular Pentru A Intra In Grecia

Formular Pentru A Intra In Grecia. Click aici la intoarcerea in romania, indiferent de clasificarea greciei pe lista de risc la un moment dat. Grecia nu mai emite până marți formulare pentru turiștii care vor să intre în țară cu mașina.

Mae Toate Persoanele Care Intră In Grecia Obligate Să Completeze Un Formular și Să Prezinte Un Test Covid 19 Financial Intelligence
Mae Toate Persoanele Care Intră In Grecia Obligate Să Completeze Un Formular și Să Prezinte Un Test Covid 19 Financial Intelligence from financialintelligence.ro
Pentru emigrantii care intentioneaza sa detina vehicul propriu, asigurarea masinii este o necesitate. La ce trebuie sa va asteptati daca veti calatori in. Turistii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in grecia.

Pentru verificarea condițiilor particulare de intrare și ședere prevăzute de legislația elenă, vă recomandăm consultarea informațiilor oficiale furnizate de autoritățile elene în afara numărului de urgență 112, în grecia numărul de urgență pentru a solicita transport medical cu ambulanța este 166.

Click aici la intoarcerea in romania, indiferent de clasificarea greciei pe lista de risc la un moment dat. Documentul se prezinta vamesului la granita, fie ca vorbim de o granita terestra, vama de ar mai fi o varianta pentru crisaneni si banateni. • turistii au obligativitatea de a completa online formularul de localizare a pasagerilor. Pentru informații operative, urmăriți pagina de facebook a ambasadei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel