vineri, 12 martie 2021

Formular Pentru Pasaport

Formular Pentru Pasaport. Pentru persoana care a atins vârsta de 18 ani dacă la momentul depunerii cererii pentru eliberarea paşaportului, indiferent de motivul solicitării, persoana nu are asupra sa buletinul de identitate. Vizita de lucru în orașul soroca pentru dezvoltarea unui mediu atractiv al investițiilor și crearea locurilor de muncă.

3cerere Tc Minor Sub 14 Ani
3cerere Tc Minor Sub 14 Ani from imgv2-1-f.scribdassets.com
Aveţi nevoie de buletin şi de chitanţele cu care să dovediţi că aţi achitat taxele pentru paşaport, dar şi de paşaportul anterior, în original, după caz. Pentru un paşaport biometric eliberat în decurs de 15 zile, tariful este de 1060 lei şi 1280 de lei în schimb, pentru eliberarea buletinelor de identitate în regim de urgență cetățenii vor trebui să scoată. Cerere de programare ~paşaport~ paşaport electronic cu domiciliul în românia paşaport electronic cu domiciliul în s.u.a.

Data & locul nasterii (incl.

İşte pasaport alırken izlenecek yol ve harç ücretleri. Formular gratuit/this application form is free tip de viza: Pentru depunere şi înregistrare dosare autoritatea naţională pentru. Completati formularul de aplicație completă cu detalii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel