vineri, 12 martie 2021

Formular Pentru Viza Romania

Formular Pentru Viza Romania. Inspectoratul general pentru imigrări emite avizul pentru viza de scurtă ședere în 7 zile lucrătoare de la data primirii solicitării, iar în situații temeinic. Certificatul de cazier judiciar sau alt document cu aceeaşi valoare juridică, eliberat de autorităţile din ţara de domiciliu sau de reşedință a străinului.

Ambasada Republicii Indonezia In București Romania
Ambasada Republicii Indonezia In București Romania from backpanel.kemlu.go.id
Pentru obţinerea vizei de lungă şedere pentru reîntregirea familiei, membrii de familie ai cetăţeanului non ue/see trebuie să depună următoarele documente: Ce greșeală fac mulți români când aplică pentru viza de america. Confirmarea de plată a taxei de 43 euro/ aplicație.

Cerere de eliberare a vizei anuale electronice pentru exercitarea activității de audit financiar de către auditorul financiar.

Formulare utile auditori financiari / auditori din țară terță. Cerere de eliberare a vizei anuale electronice pentru exercitarea activității de audit financiar de către auditorul financiar. Formulare utile auditori financiari / auditori din țară terță. O cerere de eliberare (descărcare model cerere);


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel