duminică, 7 martie 2021

Formular Plf Grecia Descarcare

Formular Plf Grecia Descarcare. The form is mandatory and must be completed for all passengers visiting greece. Pe formularul plf, pot fi trecute mai multe persoane din aceeași familie, minorii și persoane care nu fac parte din familie și călătoresc împreună.

Alerte De Călătorie Covid 19
Alerte De Călătorie Covid 19 from www.exteriores.gob.es
Pe formularul plf, pot fi trecute mai multe persoane din aceeași familie, minorii și persoane care nu fac parte din familie și călătoresc împreună. It is compulsory for all incoming passengers on international flights to fill in the passenger locator form, at least 24 hours before traveling. Podmienky vstupu do grécka registrácia pred vstupom do grécka.

Unul din motivele pentru care la intrarea in grecia in aceste zile se formeaza cozi, iar turistii sunt nevoiti sa astepte ore in sir pentru a putea ajunge la destinatia de vacanta, spun autoritatile elene, este.

Grecia nu este doar o destinație de vacanță în sezonul estival. Formularul online care trebuie completat începând de la 1 iulie. Formular plf grecia întâi și întâi, cu 48 de ore înainte de data intrării în grecia, am completat formularul plf (passenger locator form) pentru a obține codul qr unic. One plf should be submitted per family.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel