sâmbătă, 6 martie 2021

Formular Plf Grecia

Formular Plf Grecia. Formular pentru intrarea in grecia, model completare formular grecia. Plf), cu cel putin 48 de ore inainte de momentul intrarii in grecia.

Atenție Mare Dacă Vrei Să Pleci In Grecia Unde Găsești Formularul Plf Original
Atenție Mare Dacă Vrei Să Pleci In Grecia Unde Găsești Formularul Plf Original from static.playtech.ro
One plf should be submitted per family. In ce conditii iti mai poti face concediul aici in. Rot5311, din cluj napoca rot5313, din timisoara rot5315)

În urma rezultatelor chestionarului, aceștia vor primi un cod de bare care va arăta dacă la intrarea în grecia vor fi supuși sau nu unui test pentru depistarea coronavirusului.

Plf), cu cel putin 48 de ore inainte de momentul intrarii in grecia. Pe formularul online pentru grecia nu mai trebuie menționată regiunea. Acest cod se obtine prin completarea online a unui formular. Romanii care aleg sa isi petreaca vacanta in grecia trebuie sa completeze un formular pentru intrarea in tara, plf (passenger locator form), cu cel putin 24 de ore inainte de calatorie, dar nu cu mai mult de sapte zile, arată ziare.com.sunt situatii in care turistii trebuie sa astepte ore in sir fie pentru ca nu au completat documentul, …


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel