marți, 2 martie 2021

Formular Qr Spania

Formular Qr Spania. This file will contain the qr code. După completarea formularului, pasagerii vor primi un cod qr pe care trebuie să îl prezinte la intrare în spania.

Spania Si Marea Britanie Ii Obliga Pe Straini Sa Completeze Formulare La Intrarea Pe Teritoriile Lor
Spania Si Marea Britanie Ii Obliga Pe Straini Sa Completeze Formulare La Intrarea Pe Teritoriile Lor from www.ziarulevenimentul.ro
Jun 19, 2020 · ce formular completezi cand ajungi pe aeroport in romania din strainatate o nouă aplicație online dezvoltată pentru fluidizarea traficului aerian de pasageri pasagerii care intră în țară prin fluxul de sosiri al aeroportului internațional henri coandă bucurești au la dispoziție, începând de astăzi, 19 iunie 2020, un chestionar on. Jul 08, 2020 · astfel ca daca in calatorie se afla o familie cu mai multe persoane, acest formular trebuie completat pentru fiecare membru in parte. Codul qr este necesar la imbarcare!!!

Wanneer de temperatuur hoger is dan 37,5 graden wordt men uitgebreider gecontroleerd op de mogelijke aanwezigheid van het coronavirus.

Preveniți răspândirea coronavirusului în spații și zone mici. De spaanse overheid heeft online het document geplaatst dat ingevuld moet worden vóórdat je naar spanje reist. Nu este inca precizat nicaieri ce se intampla cu cei care intra in spania terestru. Volg voor het invullen van dit verplichte formulier de instructies (zoals in de video onderaan te zien is) of kijk hiervoor vragen en antwoorden.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel