duminică, 28 martie 2021

Formular Șomaj Tehnic

Formular Șomaj Tehnic. Declarație pe proprie răspundere, cerere, listă pentru firme, pfa, întreprinderi individuale. Declarație pe propria răspundere angajator.

Somaj Tehnic Digi24
Somaj Tehnic Digi24 from s.iw.ro
Apr 01, 2020 · modelele de cerere şi de declaraţie pe proprie răspundere pentru angajatorii care solicită indemnizaţia de şomaj tehnic pentru angajaţi au fost publicate în monitorul oficial, a anunţat pe facebook ministrul muncii şi protecţiei sociale, violeta alexandru, în noaptea de marţi spre miercuri Apr 07, 2021 · indemnizația pentru acordarea șomajului tehnic este 75% din salariul brut fără a depăși 75% din salariul mediu brut, potrivit legii sus amintite. Apr 01, 2020 · modelele de cerere şi de declaraţie pe proprie răspundere pentru angajatorii care solicită indemnizaţia de şomaj tehnic pentru angajaţi au fost publicate în monitorul oficial, a anunţat pe facebook ministrul muncii şi protecţiei sociale, violeta alexandru, în noaptea de marţi spre miercuri.

Pentru decontarea acestuia, angajatorii depun la agențiile pentru ocuparea forței de muncă următoarele documente:

Apr 01, 2020 · cererea de şomaj tehnic, declaraţia pe proprie răspundere şi modelul listei angajaţilor pentru firme, pfa şi întreprinderi individuale au fost publicare marţi noaptea în monitorul oficial, modele pe care vi le prezentăm pentru a putea fi descărcate. Lista persoanelor ce beneficiază de indemnizație. Mar 29, 2020 · șomaj tehnic, plata în termen de 15 zile de la depunerea documentelor. Apr 07, 2021 · indemnizația pentru acordarea șomajului tehnic este 75% din salariul brut fără a depăși 75% din salariul mediu brut, potrivit legii sus amintite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel