joi, 15 aprilie 2021

Formular 061 Completat

Formular 061 Completat. De completare a formularului (061) declaraţie privind sediile secundare depunerea declarației declaraţia privind sediile secundare denumită în continuare declaraţie, se completează şi se depune de către contribuabilii care înfiinţează sedii secundare, la organul fiscal competent, fără a se atribui cod de identificare fiscală. In cazul infiintarii de sedii secundare stabile care au minimum 5 angajati nu aveti obligatia declararii acestora in baza formularului 061, dar aveti obligatia sa solicitati inregistrarea fiscala a acestora ca platitoare de impozit pe veniturile din salarii sau asimilate salariilor.

Obligativitatea Declararii Punctelor De Lucru Deschise La Anaf
Obligativitatea Declararii Punctelor De Lucru Deschise La Anaf from blog.smartbill.ro
In cazul infiintarii de sedii secundare stabile care au minimum 5 angajati nu aveti obligatia declararii acestora in baza formularului 061, dar aveti obligatia sa solicitati inregistrarea fiscala a acestora ca platitoare de impozit pe veniturile din salarii sau asimilate salariilor. Se completează și se depune de către contribuabilii care înființează puncte de lucru, la organul fiscal competent, fără a se atribui cod de identificare fiscală. În momentul în care o societate are deschis un punct de lucru (sediu secundar), aceasta trebuie să înregistreze la unitatea fiscală în raza căruia se află aceste sedii secundare.

Se completează și se depune de către contribuabilii care înființează puncte de lucru, la organul fiscal competent, fără a se atribui cod de identificare fiscală.

Puteti consulta aici formularul 0! Se completează și se depune de către contribuabilii care înființează puncte de lucru, la organul fiscal competent, fără a se atribui cod de identificare fiscală. În momentul în care o societate are deschis un punct de lucru (sediu secundar), aceasta trebuie să înregistreze la unitatea fiscală în raza căruia se află aceste sedii secundare. Aceasta declaratie se utilizeaza incepand cu 01 ianuarie 2016, inlocuind formularul fara numar declaratie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel