duminică, 18 aprilie 2021

Formular 4105 Casa De Marcat

Formular 4105 Casa De Marcat. Adresa completă județ/sector localitate stradă număr bloc scara etaj apartament Jan 28, 2019 · utilizatorii de case de marcat cu jurnal electronic trebuie sa depuna o serie de formulare la anaf pentru diferite situatii.

Case De Marcat 2019 Ce Documente Trebuie Prezentate Pentru A Finaliza Operațiunea De Fiscalizare Cum Procedam După Extragerea Memoriei Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate
Case De Marcat 2019 Ce Documente Trebuie Prezentate Pentru A Finaliza Operațiunea De Fiscalizare Cum Procedam După Extragerea Memoriei Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate from www.cabinetexpert.ro
Schimbarea locului de utilizare a aparatului între puncte de lucru ale aceluiași operator economic; Jan 28, 2019 · utilizatorii de case de marcat cu jurnal electronic trebuie sa depuna o serie de formulare la anaf pentru diferite situatii. Soft a actualizat în data de 15.03.2019:

Numărul unic de identificare a aparatului de marcat electronic fisca b.data instalării v.

3 formular prevăzut în „ anexa nr. Date de identificare a locului de instalare a aparatului de marcat electronic fiscal a. 3 formular prevăzut în „ anexa nr. Soft j actualizat în data de 21.05.2020:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel