joi, 15 aprilie 2021

Formular 87 Anaf

Formular 87 Anaf. Situaţia deconturilor de tva cu opţiune de rambursare; Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte şi complete vi.

Instrucţiuni De Utilizare A Serv
Instrucţiuni De Utilizare A Serv from static.anaf.ro
Aplicarea regimului special pentru agricultori declar pe propria răspundere că îndeplinesc condițiile pentru aplicarea regimului special pentru agricultori prevăzute de art.3151 alin.(1) din legea nr.227/2015 privind codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare (cod fiscal) Organul fiscal competent emite certificatul pentru aparatele de marcat electronice fiscale pentru care a fost îndeplinită procedura de înregistrare a acestora, la solicitarea scrisă a utilizatorului. Persoana fizică supusă verificării situației fiscale personale are obligația de a depune o declarație de patrimoniu și venituri la solicitarea organului fiscal.

Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte şi complete vi.

Situaţia deconturilor de tva cu opţiune de rambursare; Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte şi complete vi. În acest formular sunt corecte şi complete ag iv. Date privind starea contribuabilului 1.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel