sâmbătă, 17 aprilie 2021

Formular Grecia

Formular Grecia. În ultimele zile, în grecia a crescut numărul de infectări cu coronavirus, însă autoritățile de la atena speră ca situația să nu escaladeze. Autorităţile greceşti intenţionează ca de marţi să aplice amenzi turiştilor care vor intra pe teritoriul elen fără a fi completat în prealabil formularul special cu datele personale şi cele de şedere pe perioada.

Regulile Impuse De Grecia Turiștilor Criticate Măsura Cu Siguranță Ii Va Speria Pe Unii
Regulile Impuse De Grecia Turiștilor Criticate Măsura Cu Siguranță Ii Va Speria Pe Unii from s.iw.ro
Decizie de ultimă oră pentru românii care vor să ajungă în grecia ,vacanță în grecia, formular și cod. Autoritatile elene au anuntat ca formularul este necesar pentru o mai buna gestionare a afluxului de turisti cat si rezerva o cazare cu anulare gratuita in grecia cu booking ! Beginning july 1, 2020, the greek government has determined how the country will welcome travellers, carry out the necessary diagnostic screening and keep everyone safe throughout the season.

Autorităţile greceşti intenţionează ca de marţi să aplice amenzi turiştilor care vor intra pe teritoriul elen fără a fi completat în prealabil formularul special cu datele personale şi cele de şedere pe perioada.

Autoritățile grecești au anunțat, astăzi, că suspendă până marți formularele online de intrare în grecia pe cale terestră. Formularele pentru grecia suspendate până marți. În ce condiții poți trece granița la greci și de ce acte ai nevoie. Conform reglementarilor, intrarea in grecia prin frontiera terestra promachonas se face cu • turistii au obligativitatea de a completa online formularul de localizare a pasagerilor (the passenger locator.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel