sâmbătă, 24 aprilie 2021

Formular Nr.3 Eliberată De Angajator

Formular Nr.3 Eliberată De Angajator. Mar 28, 2020 · modelul actualizat de declarație pe proprie răspundere. Şi adeverinţa din partea angajatorului pentru cei a căror prezenţă la serviciu este obligatorie a fost modificată, angajatorul trebuind să.

Noua Declarație Pe Propria Răspundere 25 03 2020 Date La Zi
Noua Declarație Pe Propria Răspundere 25 03 2020 Date La Zi from i.imgur.com
Mar 25, 2020 · (4) adeverința eliberată de angajator sau declarația pe propria răspundere pot fi prezentate personalului autorităților abilitate și prin intermediul telefonului, tabletei sau unui dispozitiv electronic similar. Anual, nu mai tîrziu de 30 aprilie a anului următor anului fiscal de gestiune (forma ai17) declarația cu privire la impozitul pe venit a persoanei fizice care desfășoară activitate independentă Mar 28, 2020 · grupul de comunicare strategica subliniaza faptul ca formular.sts.ro este singura platforma electronica avizata pentru completarea declaratiilor pe proprie raspundere/adeverinte de angajator.

Şi adeverinţa din partea angajatorului pentru cei a căror prezenţă la serviciu este obligatorie a fost modificată, angajatorul trebuind să.

Şi adeverinţa din partea angajatorului pentru cei a căror prezenţă la serviciu este obligatorie a fost modificată, angajatorul trebuind să. Declarația pe proprie răspundere sau, după caz, adeverințele sunt necesare, potrivit ordonanței militare nr. Orice alte astfel de platforme online nu beneficiaza de acordul autoritatilor guvernamentale si nu se realizeaza in colaborare cu acestea. B) persoanele fizice autorizate, titularii întreprinderilor individuale, membrii întreprinderilor familiale, liber profesioniștii și persoanele care practică activități agricole prezintă o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel