vineri, 16 aprilie 2021

Formular Pentru 41.5

Formular Pentru 41.5. Calcularea retinerilor la salariatii care au fost in somaj tehnic formularele pentru acordarea sprijinului financiar de 41,5% sunt disponibile pe aici.gov.ro ordinul nr. (1) din ordonanța de urgență a guvernului nr.

Formularele Necesare La șomajul Tehnic Plătit De Stat Publicate In Monitorul Oficial Declarație Pe Proprie Răspundere Cerere Listă Pentru Firme Pfa Intreprinderi Individuale
Formularele Necesare La șomajul Tehnic Plătit De Stat Publicate In Monitorul Oficial Declarație Pe Proprie Răspundere Cerere Listă Pentru Firme Pfa Intreprinderi Individuale from www.startupcafe.ro
Jul 07, 2020 · ajofm tulcea oferă modelul documentelor necesare pentru decontarea părții de 41,5% din salariul brut de către angajatorii ai căror angajați au beneficiat de prevederile art. 457/2020 privind aprobarea modelului documentelor prevazute de art. Aceste doua ordine prevad procedura si modelul documentelor care trebuie depuse de catre angajatori la ajofm in vederea recuperarii sumelor.

Calcularea retinerilor la salariatii care au fost in somaj tehnic formularele pentru acordarea sprijinului financiar de 41,5% sunt disponibile pe aici.gov.ro ordinul nr.

Angajatorii ai caror angajati au beneficiat de indemnizatie de somaj tehnic pentru o perioada de cel putin 15 zile, au dreptul sa primeasca decontarea unei parti din salariu, reprezentand 41,5% din salariul de bază brut corespunzător locului de muncă ocupat. Jun 05, 2020 · pentru facturare si gestiune recomandam smartbill. (1) din ordonanța de urgență a guvernului nr. Jun 09, 2020 · salariul de baza pentru decontarea a 41,5%.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel