sâmbătă, 17 aprilie 2021

Formular Pentru Anglia

Formular Pentru Anglia. Anglia, carantina 8 iunie anglia, carantina obligatorie 8 iunie anglia, carantina obligatorie anglia, formular online anglia, formular. Pentru cei care locuiesc în anglia, de la 8 martie, este necesară completarea unui formular de declarație pentru călătorii internaționale, cu excepția călătoriilor în zona comună de călătorie, care include irlanda.

1
1 from
Jun 08, 2020 · formular online anglia. Completarea acesteia cu date eronate intră sub incidența legii, conform articolelor 326 și 352 din codul penal, astfel: Pentru cei care locuiesc în anglia, de la 8 martie, este necesară completarea unui formular de declarație pentru călătorii internaționale, cu excepția călătoriilor în zona comună de călătorie, care include irlanda.

Sunt reguli diferite pentru cetățenii britanici/rezidenții din uk și cetățenii altor state, care sosesc ca vizitatori.

Procesul nostru simplu, în 5 pași, vă va duce coletul la destinație. Restricții la intrarea în românia: Dorim să aducem în atenţia dumnevoastră obligativitatea completării, înaintea începerii călătoriei, a unor formulare care conţin date solicitate de autorităţile străine şi care sunt absolut necesare în vederea intrării pe teritoriul ţării de destinaţie. Nu sunt restrictii indiferent de tara de provenienta pentru:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel