marți, 6 aprilie 2021

Formular Pentru Calatorie In Spania

Formular Pentru Calatorie In Spania. Pasionala, sofisticata si adepta a vietii traite la maximum, spania este o tara a diversitatii, cu mult peste ceea ce va puteti imagina. Guvernul a stabilit o serie de controale pentru călătorii care intră în spania pe calea aerului:

Spania Si Marea Britanie Ii Obliga Pe Straini Sa Completeze Formulare La Intrarea Pe Teritoriile Lor
Spania Si Marea Britanie Ii Obliga Pe Straini Sa Completeze Formulare La Intrarea Pe Teritoriile Lor from www.ziarulevenimentul.ro
Autoritatile din spania si marea britanie au decis, de la 1 iulie 2020, ca turistii care vor sa calatoreasca in aceste tari sa completeze formulare stufoase in care trebuie sa precizeze informatii despre calatorie dar si date personale. Ce este un formular pentru o calatorie? Jul 08, 2020 · autoritatile din spania si marea britanie au decis, de la 1 iulie 2020, ca turistii care vor sa calatoreasca in aceste tari sa completeze formulare stufoase in care trebuie sa precizeze informatii despre calatorie dar si date personale.

Nu sunt restrictii indiferent de tara de provenienta pentru:

Care sunt controalele pentru călătorii în spania? Verifica conditiile complete valabile pentru intrarea in spania incepand cu data de 7 iunie 2021 aici. Si grecia a introdus un formular pentru cetatenii care vor sa mearga in vacanta pe teritoriul elen. Care sunt controalele pentru călătorii în spania?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel