vineri, 2 aprilie 2021

Formular Pentru Intrare In Grecia

Formular Pentru Intrare In Grecia. Pe langa formular, cetatenii romani vor fi nevoiti sa prezinte si un test negativ autoritatile elene au anuntat un nou protocol pentru turistii care intra in grecia incepand cu data de 1 iulie 2020. Formular pentru persoanele care intră în grecia grecii intră în valul doi de relaxare autoritățile elene vor implementa, începând cu data de 1 iulie, noul plan de măsuri prin care se va da acces către insule și se va relua traficul aerian.

Vezi Care Sunt Pasii Online Pentru A Completa Formularul De Intrare In Grecia Plf Passenger Locator Form Nu Sta Inutil La Vama Bg Gr Autolatest
Vezi Care Sunt Pasii Online Pentru A Completa Formularul De Intrare In Grecia Plf Passenger Locator Form Nu Sta Inutil La Vama Bg Gr Autolatest from autolatest.ro
Începând cu 1 iulie, grecii intră în valul 2 de relaxare, dau acces către insule şi reiau cursele aeriene. Toate persoanele care intră în grecia, pe cale rutieră, prin punctul de frontieră promachonas, vor fi supuse testării rapide astfel, în conformitate cu informațiile comunicate oficial de autoritățile elene, începând cu data de 20 noiembrie 2020, toate persoanele care intră în republica elenă, pe cale. Nu ai cod, nu intri!

Se va cunoaste capacitatea de testare la fiecare punct de frontiera si vor fi alesi pasagerii voi urmari situatia si va voi informa cand vor mai aparea informatii noi.

Pe partea greceasca drumul este foarte ingust (o banda jumatate), plin de curbe vigneta bulgaria: Autoritățile de la atena au suspendat posibilitatea de completare a formularelor de intrare în grecia (plf), până miercuri, pentru a putea implementa noile condiții de acces în țară. 27/05/2021 redacția comments off on nu se mai prezintă teste negative și nu se intră în carantină la sosirea din germania, austria, italia sau spania. Grecia nu mai emite până marți formulare pentru turiștii care vor să intre în țară cu mașina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel