sâmbătă, 10 aprilie 2021

Formular Plf Grecia Descarcare

Formular Plf Grecia Descarcare. It is imperative that all passengers complete the plf, otherwise they will be denied boarding. Formular pentru intrarea in grecia, model completare formular grecia.

Grecia Obligatorie Completarea Formularului De Localizare A Pasagerilor Passenger Locator Form De La 1 Iulie Travel Media
Grecia Obligatorie Completarea Formularului De Localizare A Pasagerilor Passenger Locator Form De La 1 Iulie Travel Media from travelmedia.ro
Aici, turiștii vor răspunde la întrebări legate de date personale, țara de origine, modalitatea de transport până în grecia, țările vizitate în ultimele 15 zile, durata sejurului, adresa unde vor sta. Pe formularul online pentru grecia nu mai trebuie menționată regiunea. Formularul de localizare a pasagerilor (plf) este un element cheie în planificare.

În urma rezultatelor chestionarului, aceștia vor primi un cod de bare care va arăta dacă la intrarea în grecia vor fi supuși sau nu unui test pentru depistarea coronavirusului.

În urma rezultatelor chestionarului, aceștia vor primi un cod de bare care va arăta dacă la intrarea în grecia vor fi supuși sau nu unui test pentru depistarea coronavirusului. Completarea plf trebuie făcută cu cel puțin 48 de ore înainte de intrarea în grecia. May 06, 2021 · pe formularul plf, pot fi trecute mai multe persoane din aceeași familie, minorii și persoane care nu fac parte din familie și călătoresc împreună. Este suficientă denumirea localității și un cod poștal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel