vineri, 16 aprilie 2021

Formular Plf Grecia

Formular Plf Grecia. Plf), cu cel putin 48 de ore inainte de momentul intrarii in grecia. Ministerul afacerilor externe a transmis, luni seara, că autoritățile elene au revizuit … iată tot ce trebuie să știți despre schimbările de la 1 iulie 2020, dacă aveți programată o vacanță în grecia:

How To Correctly Fill In The Entry Form In Greece Plf
How To Correctly Fill In The Entry Form In Greece Plf from www.promotor.ro
Completare formular plf grecia : Începând cu ziua de miercuri, 1 iulie, turiștii care intră pe teritoriul greciei trebuie să completeze, cu 48 de ore înainte, un formular online. Formular pentru intrarea in grecia, model completare formular grecia.

Aici, turiștii vor răspunde la întrebări legate de date personale, țara de origine, modalitatea de transport până în grecia, țările vizitate în ultimele 15 zile, durata sejurului, adresa unde vor sta.

Cei care intenționează să călătorească în grecia în perioada. În grecia se intră pe bază de qr cod. Începând cu ziua de miercuri, 1 iulie, turiștii care intră pe teritoriul greciei trebuie să completeze, cu 48 de ore înainte, un formular online. Formular pentru intrarea in grecia, model completare formular grecia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel