sâmbătă, 29 mai 2021

Completare Formular Grecia

Completare Formular Grecia. Este în vigoare noul protocol adoptat de guvernul elen, pe baza căruia se stabilește cine va fi testat pentru covid 19 și cine nu. Dacă persoanele care intră în grecia.

Video Grecia Formular Pentru Intrarea In țară
Video Grecia Formular Pentru Intrarea In țară from media.tvrnews.ro
Sunt cerute informații detaliate despre punctul de plecare, durata șederilor anterioare în în funcție de codul qr, deci de datele pe care le completați în formular, țara din care veniți, etc., personalul care scanează. Copyright © 2020 critic national. 38199) emisă de republica elenă, toți pasagerii care călătoresc cu zboruri internaționale către grecia sunt obligați să completeze și să trimită electronic formular de localizare a pasagerilor (plf) nu mai târziu de ziua precedentă înainte de intrarea în țară.

Mai mult, se vor face teste aleatorii pentru coronavirus.

Trebuie să completați un formular de localizare, care conține datele personale și alte informații referitoare la călătoria în grecia. 9 model de completare a formularului 230. By mirceajune 29, 2020stiri din turismleave a comment on ghid completare declaratie grecia. Grecia anuntă că, până marţi, platforma pentru completarea formularului electronic nu va funcţiona.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel