miercuri, 26 mai 2021

Formular 230 Anaf 2021 Editabil Word

Formular 230 Anaf 2021 Editabil Word. Instrucţiunile anaf privind completarea formularului 230 cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii/cerere privind destinația sumei reprezentând până la 3,5%. Formular.formularul se completează şi se depune de către persoanele fizice care dispun direcționarea unei sume din impozitul anual datorat pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează şi funcționează în.

Facebook
Facebook from lookaside.fbsbx.com
Update in 6 martie 2020. Contribuabilii cădata de 25 mai 2021 este termenul pânăla care persoanele fizice pot depune, sub sanc ţiunea dec ăderii, formularul 230 cerere privind destina ţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat pe veniturile realizate în anul 2020. Well este înființată în anul 2014, datorită dragostei față de semeni și a unei perspective îndrăznețe, ne dedicăm cauzei noastre de a asigura un trai mult mai bun persoanelor cu dizabilități din românia prin generarea oportunității de dezvoltare și creare a noi locuri de.

Modelul standard de formular (necompletat), disponibil pe pagina anaf.

Update in 6 martie 2020. Soft j actualizat în data de Pentru facturare si gestiune recomandam smartbill. Asociația națională a bibliotecarilor și bibliotecilor publice din românia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel