sâmbătă, 29 mai 2021

Formular Pentru Obtinerea Cardului European Sanatate

Formular Pentru Obtinerea Cardului European Sanatate. Pentru informații cu privire la obținerea cardului european de sănătate asigurații se poat adresa la numărul de telefon 0372756685. Formulare de completat pentru eliberarea cardului european de.

Cerere Card European
Cerere Card European from imgv2-2-f.scribdassets.com
In cazul in care circumstante exceptionale impiedica eliberarea cardului european, casa de asigurari de sanatate va elibera un certificat provizoriu de inlocuire a cardului. Procedura de obtinere in 2020. Procedura de obtinere a cardului european de asigurari de sanatate duplicat;

Si aceasta anexa insa nu o gasesc.va multumesc frumos

In cazul in care circumstante exceptionale impiedica eliberarea cardului european, casa de asigurari de sanatate va elibera un certificat provizoriu de inlocuire a cardului. Legislatie privind cardul european si cardul national de sanatate; Pentru informații cu privire la obținerea cardului european de sănătate asigurații se poat adresa la numărul de telefon 0372756685. Oct 29, 2014 · buna ziua,ma puteti ajuta cu noul formular anexa2 pentru eliberarea cardului european de sanatate?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel