duminică, 30 mai 2021

Formular Qr Grecia

Formular Qr Grecia. Formular pentru intrarea in grecia, model completare formular grecia. În urma rezultatelor chestionarului, aceștia vor primi un cod de bare care va arăta dacă la intrarea în grecia vor fi supuși sau nu unui test pentru depistarea coronavirusului.

Cristi Iţi Arată Cum A Ajuns In Grecia Fără Să Fie Testat
Cristi Iţi Arată Cum A Ajuns In Grecia Fără Să Fie Testat from i.ytimg.com
Grecia este una dintre destinațiile preferate de turiștii români, în. Acele coduri qr, care se generează după ce completezi formularul electronic, se introduc în soft şi acesta va genera coduri aleatorii care vor fi testate, oameni care vor fi testați. Grecia nu este doar o destinație de vacanță în sezonul estival.

Romanii care aleg sa isi petreaca vacanta in grecia trebuie sa completeze un formular pentru intrarea in tara, plf (passenger locator form), cu cel putin 24 de ore inainte de calatorie, dar nu cu mai mult de sapte zile.

Codul unic de raspuns rapid (qr) trebuie prezentat pe ecranul telefonului mobil sau in format fizic (pe hartie) la aterizarea in insula skiathos. În grecia se intră pe bază de qr cod. Cod de bare pentru vacanța în grecia. După completarea documentului, veţi primi un cod qr pe care îl veţi descărca în telefon sau îl veţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel