joi, 3 iunie 2021

Formular Plf Grecia Descarcare

Formular Plf Grecia Descarcare. Passengers arriving to greece (incoming passengers regardless of nationality) Unul din motivele pentru care la intrarea in grecia in aceste zile se formeaza cozi, iar turistii sunt nevoiti sa astepte ore in sir pentru a putea ajunge la destinatia de vacanta, spun autoritatile elene, este.

Alerte De Calatorie 19 02 2021
Alerte De Calatorie 19 02 2021 from imgv2-1-f.scribdassets.com
Numele companiei aeriene (tarom) numarul zborului (exemplu pentru plecarea din bucuresti: Pentru a vă bucura de plajele din grecia trebuie să. Cei care intenționează să călătorească în grecia în perioada.

Rot5311, din cluj napoca rot5313, din timisoara rot5315)

Numele companiei aeriene (tarom) numarul zborului (exemplu pentru plecarea din bucuresti: Travellers will receive the plf with their unique quick response (qr) code on the day of their scheduled arrival in greece and will be notified via email (the qr code will be provided in a link in the confirmation email). Cei care nu au plecat încă, trebuie să știe că pe langă dovada vaccinării sau testul negativ, trebuie să completeze și un formular online cu 24 de ore înainte de intra în grecia. Pe formular (plf) pot fi înscrise mai multe persoane, dar numai dacă fac parte din aceeași familie, adică părinți și copii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel