duminică, 18 iulie 2021

Formular 230 Completat

Formular 230 Completat. Date de identificare a contribuabilului initiala nume tatálui prenume. Semnătură împuternicit prezenta anex ă face parte integrant ă din formularul 230 cerere privind destina ț ia sumei reprezentând pân ă la 3,5 % din impozitul anual datorat.

Protejati Mecanismul De Donatie Fonss Federația Organizațiilor Neguvernamentale Pentru Servicii Sociale
Protejati Mecanismul De Donatie Fonss Federația Organizațiilor Neguvernamentale Pentru Servicii Sociale from fonss.ro
Noul model de formular 230 ce declaratii depunem pana la 25 mai? Termenul de depunere pentru anul fiscal 2018, formularul 230 se depune până la data de 31 iulie 2019, inclusiv. Agentia nationala de administrare fiscala a publicat recent un material informativ despre completarea si depunerea formularului 230, cerere privind destinatia sumei reprezentand 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii/cerere privind.

· persoanele fizice care au realizat, în anul anterior, venituri din salarii / asimilate salariilor;

Anexa nr.2 instrucțiuni de completare a formularului 230 cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor cod 14.13.04.13 1. Reducerea mortalității infantile, facilitarea accesului la educație de calitate pentru copiii din comunități vulnerabile și protecția copiilor împotriva oricăror forme de violență, neglijare sau abuz, inclusiv a acelor copii. Formularul 230 este declaratia pusa la dispozitie de anaf care se depune de catre cei care realizeaza numai venituri salariale prin care acestia pot sustine activitatea unui ong. Declaratia 230 actualizata in 2020:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel