vineri, 30 iulie 2021

Formular 230

Formular 230. Declaratia 230 actualizata in 2020: Formularul 230 se completeaz ăde către contribuabili sau de către împuternici ţii acestora, potrivit dispozi ţiilor legii nr.

Formular 230 Mbclassics By Ioan Hambasan Issuu
Formular 230 Mbclassics By Ioan Hambasan Issuu from photo.isu.pub
Formularul 230 se completeaz ăde către contribuabili sau de către împuternici ţii acestora, potrivit dispozi ţiilor legii nr. · persoanele fizice care au realizat, în anul anterior, venituri din salarii / asimilate salariilor; Formularul 230 se completeaza de catre contribuabili sau de catre imputernicitii acestora, potrivit dispozitiilor legii nr.

Acest formular se poate depune la autoritatea.

15/2021 se modifică procedura de depunere a formularului 230 „cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi din pensii/ cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat. Declaratia 230 actualizata in 2020: In speta discutam de o asociatie din sectorul 3, care desi a facut demersuri de a se interesa de termenul de prelucrare de catre anaf al acestor formulare depuse de catre mai multe persoane, uite ca exista omerta, iar ministerul ne trimite la sector ,,lucretiu patrascanu,, sectorul tace, iar. Descarcă de mai sus formularul completat cu datele asociației glasul vieții 2.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel