marți, 27 iulie 2021

Formular 502 Completat

Formular 502 Completat. Formularul 200 este un formular care trebuie completat obligatoriu de persoanele care realizeaza alte venituri decat cele salariale. More images for formular 502 completat »

Hotărarea De Guvern Nr 502 2018 Privind Organizarea Si Funcţionarea Oficiului Naţional Pentru Achiziţii Centralizate Si Pentru Modificarea Si Completarea Unor Acte Normative Anap
Hotărarea De Guvern Nr 502 2018 Privind Organizarea Si Funcţionarea Oficiului Naţional Pentru Achiziţii Centralizate Si Pentru Modificarea Si Completarea Unor Acte Normative Anap from anap.gov.ro
Cererile sunt oferite, în mod gratuit, la ghișeele serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor sau sunt disponibile, în format electronic, pe acest site. Formularul 200 este un formular care trebuie completat obligatoriu de persoanele care realizeaza alte venituri decat cele salariale. Se utilizează la eliberarea unui certificat de cazier fiscal.

Se utilizează la eliberarea unui certificat de cazier fiscal.

Eliberarea certificatului de cazier fiscal se face pe loc, numai personal contribuabilului sau reprezentantului acestuia, sub semnătură, cu condiţia prezentării actului de identitate şi a împuternicirii, după caz. În cazul tipăririi cererilor de pe site, acestea trebuie să fie în format a4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe. Formularul e 104 totalizează perioadele de asigurare realizate pe teritoriul a două sau mai multe state membre. Modificarea si completarea normelor de aplicare a oug nr.158/2005.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel