luni, 19 iulie 2021

Formular Pentru Intrare In Grecia

Formular Pentru Intrare In Grecia. Roxana grosu, cristina marin 29 iunie 2020 22:00, turism exclusiv. Românii care doresc să meargă în grecia, după data de 1 iulie, vor fi nevoiți completeze un formular online, cu 48 de ore înainte de a ajunge la graniță.

Tutorial Cum Completezi Pas Cu Pas Formularul De Intrare In Grecia Plf Passenger Locator Form Pentru A Nu Avea Surprize Hotnews Mobile
Tutorial Cum Completezi Pas Cu Pas Formularul De Intrare In Grecia Plf Passenger Locator Form Pentru A Nu Avea Surprize Hotnews Mobile from media.hotnews.ro
Grecia este una dintre destinațiile preferate de turiștii români, în. Din data de 1 iulie, pentru a intra in grecia trebuie sa prezinti la punctul vamal codul unic qr. Intrarea este permisă persoanelor care îndeplinesc una dintre următoarele condiții:

Din data de 1 iulie, pentru a intra in grecia trebuie sa prezinti la punctul vamal codul unic qr.

Aici, turiștii vor răspunde la întrebări legate de date personale, țara de origine, modalitatea de transport până în grecia, țările vizitate în ultimele 15 zile, durata sejurului, adresa unde vor sta. Grecia este una dintre destinațiile preferate de turiștii români, în. După completarea documentului, veţi primi un cod qr pe care îl veţi descărca în telefon sau îl veţi. Ce vaccinuri sunt acceptate la intrarea în grecia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel