luni, 12 iulie 2021

Formular Pentru Pasaport

Formular Pentru Pasaport. Vezi alte modele de cereri pe pagina de cereri. Cartea de identitate provizorie trebuie însoţită de certificatul de naştere, în original.

Important Consulatul General Al Romaniei La Manchester Facebook
Important Consulatul General Al Romaniei La Manchester Facebook from lookaside.fbsbx.com
În primul rând, va trebui să primiți un formular de cerere de reînnoire a pașapoartelor românești de la serviciul public comunitar de eliberare și înregistrare a pașapoartelor. Totusi, eliberarea unui pasaport nu se face in mod gratuit, taxele obligatorii fiind urmatoarele: Documentul care face dovada achitării contravalorii paşaportului,.

Atenţionăm cetăţenii români că misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale româniei în străinătate nu mai primesc cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple în formatul pus în circulaţie în anul 2001, acestea fiind înlocuite de paşapoartele simple.

Termenul de eliberare pentru pașaportul simplu electronic este de 15 zile pentru cetățenii care depun actele pe teritoriul româniei. 236 de lei pentru pasaportul minorilor sub 12 ani. Formular preluat de pe pagina de internet a direcţiei generale de paşapoarte din cadrul ministerului administraţiei şi internelor (www.pasapoarte.mai.gov.ro). Documente necesare pentru eliberarea pasaportului simplu electronic în cazul persoanelor majore:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel