marți, 3 august 2021

Anexa 1 Formular Pentru Aprobarea Transportului Deseurilor Periculoase

Anexa 1 Formular Pentru Aprobarea Transportului Deseurilor Periculoase. * nu este necesară aprobare pentru cantităţi < 1t/an. *1) număr înscris de către agenţia judeţeană pentru protecţia mediului *2) conform hotararii guvernului nr.

Waste Study
Waste Study from image.slidesharecdn.com
Ordinul 118/2004 ( ordin nr. (2) expeditorul completeaza un formular pentru aprobarea transportului deseurilor periculoase, al carui model este prezentat in anexa nr. 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile, inclusiv deseurile periculoase, cu completarile ulterioare.

6 denumirea deşeurilor periculoase*2) cod deşeuri periculoase deşeuri periculoase < 1 t/annr.

(2) expeditorul completeaza un formular pentru aprobarea transportului deseurilor periculoase, al carui model este prezentat în anexa nr. Pentru deseurile periculoase generate in cantitate mai mica de 1 t/an, formularul de expeditie/transport deseuri periculoase, nu trebuie sa contina aprobarea agentiei pentru protectia mediului in raza careia se afla destinatarul deseurilor periculoase, dar pentru cantitatile mai mari, din aceeasi categorie de deseuri periculoase, aceasta. (si a formularului pentru aprobarea transportului deseurilor periculoase nr. 118 din 2 martie 2004 pentru aprobarea procedurii de reglementare si control al transportului deseurilor pe teritoriul romaniei )


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel