vineri, 6 august 2021

Formular Pentru Belgia

Formular Pentru Belgia. Ce categorii de persoane sunt exceptate de la completarea documentului. Ce trebuie să completeze persoanele care intră în belgia?

Belgia Noi Măsuri Anti Covid Nu Se Intră In țară Fără Completarea Unui Formular Online
Belgia Noi Măsuri Anti Covid Nu Se Intră In țară Fără Completarea Unui Formular Online from miscareaderezistenta.ro
Nu sunt restrictii indiferent de tara de provenienta pentru: Conform informaţiilor furnizate de către febetra (federaţia transportatorilor şi logisticienilor belgieni), şoferii de camion ce vor efectua deplasări pe teritoriul belgiei. Turiștii care merg în belgia vor fi obligați, de la 1 august, să completeze, înainte de intrarea pe teritoriul belgian, un formular online.

Restricții la intrarea în românia:

Ministerul afacerilor externe (mae) transmite că autoritățile belgiene au revizuit condițiile pentru cetățenii care intră în regatul belgiei în scop turistic. Jul 25, 2020 · belgia introduce de astăzi obligativitatea completării unui formular la intrarea în țară. Aug 01, 2020 · trebuie să știți că, de astăzi, trebuie să completați un formular online dacă sunteți român și vreți să intrați în belgia, în timpul pandemiei de coronavirus. Jul 31, 2020 · toate persoanele care vor să intre în belgia pe cale aeriană sau navală trebuie să completeze un formular online de localizare, cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul belgian.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel