joi, 12 august 2021

Formular Pentru Grecia

Formular Pentru Grecia. Anatoliki makedonia kai thraki (macedonia de est și tracia) este regiunea în care se află localitățile kavala, keramoti, alexandroupoli și insulele thassos și samothraki. Jun 25, 2021 · romanii care aleg sa isi petreaca vacanta in grecia trebuie sa completeze un formular pentru intrarea in tara, plf (passenger locator form), cu cel putin 24 de ore inainte de calatorie, dar nu cu mai mult de sapte zile.

Condiții De Călătorie Grecia Turcia și Alte Destinații
Condiții De Călătorie Grecia Turcia și Alte Destinații from prestige.ro
More images for formular pentru grecia » Jun 20, 2021 · formularul de intrare în grecia. Beginning july 1, 2020, the greek government has determined how the country will welcome travellers, carry out the necessary diagnostic screening and keep everyone safe throughout the season.

Anatoliki makedonia kai thraki (macedonia de est și tracia) este regiunea în care se află localitățile kavala, keramoti, alexandroupoli și insulele thassos și samothraki.

În formularul online pentru grecia sunt toate cele 14 regiuni în care ai putea să îți petreci vacanța, inclusiv muntele athos. În urma rezultatelor chestionarului, aceștia vor primi un cod de bare care va arăta dacă la intrarea în grecia vor fi supuși sau nu unui test pentru depistarea coronavirusului. Jun 29, 2020 · formular pentru persoanele care intră în grecia grecii intră în valul doi de relaxare autoritățile elene vor implementa, începând cu data de 1 iulie, noul plan de măsuri prin care se va da acces către insule și se va relua traficul aerian. More images for formular pentru grecia »


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel