sâmbătă, 8 august 2020

Formular Declaratie Pe Propria Raspundere

Formular Declaratie Pe Propria Raspundere. Documentul poate fi redactat/completat de pe pc/laptop în câmpurile predefinite, în formatul pdf, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului. Se va completa adresa locuinței în care persoana locuiește în fapt, indiferent dacă este identică sau nu cu cea menționată în actul de identitate.

Declaraţia Pe Propria Răspundere Din Nou Modificată Descarcă Noul Model Stiri Diaspora
Declaraţia Pe Propria Răspundere Din Nou Modificată Descarcă Noul Model Stiri Diaspora from media.stiridiaspora.ro
24/2008 privind accesul la propriul dosar şi Mar 26, 2020 · noul formular al declarației pe proprie răspundere ordonanța militară nr.3 , anunțată miercuri seară, 25 martie, de ministrul marcel vela, introduce o serie de modificări. Menționez că îmi desfășor activitatea profesională la

Astfel, începând de miercuri, toți românii care ies din casă trebuie să aibă asupra lor fie o adeverință de la locul de muncă, fie o declarație pe proprie răspundere în care să prezinte motivul deplasării.

Mar 28, 2020 · acest model de declarație pe propria răspundere este accesibil pe pagina stirioficiale.ro, dar și pe formular.sts.ro. Documentul poate fi redactat/completat de pe pc/laptop în câmpurile predefinite, în formatul pdf, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului. Îl pot semna electronic doar cei care au acest drept, nu este de ajuns imitarea semnăturii pe ecranul telefonului sau al calculatorului. 292 din codul penal cu privire la falsul în declaraţii, declar prin prezenta, pe propria răspundere, că:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel