duminică, 9 august 2020

Formular Intrare Grecia

Formular Intrare Grecia. Grecia nu mai emite până marți formulare pentru turiștii care vor 11 iulie 2020, 19:19 (actualizat 11 iulie 2020, 20:56). Nerespectarea obligației de a completa acest formular este sancționată cu o amendă de 500 de euro, potrivit legislației elene în vigoare.

Condițiile De Intrare In Grecia Cum Poți Merge In Vacanță Pe Litoralul Elen Stirileprotv Ro
Condițiile De Intrare In Grecia Cum Poți Merge In Vacanță Pe Litoralul Elen Stirileprotv Ro from image.stirileprotv.ro
La grecia è il paese più a sud dell'europa e la sua caratteristica principale è la conformazione i traghetti per la grecia partono infatti alla volta di patrasso, igoumenitsa, zante, cefalonia, paxos, itaca. Grecia suspendă până marți formularele de călătorie pentru cei care merg în vacanță cu mașina. Completează aici formularul online de intrare în românia.

Completează aici formularul online de intrare în românia.

Alţi patru români, testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Se intră doar cu formular și cod de bare în grecia, de la 1 iulie. Românii care doresc să meargă în grecia, după data de 1 iulie, vor fi nevoiți completeze un formular online, cu 48 de ore înainte de a. Ministerul afacerilor externe a comunicat pe 10 iulie că, potrivit informațiilor primite de la autoritățile elene, intrarea în grecia pe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel