vineri, 18 septembrie 2020

Formular 091 Completat

Formular 091 Completat. Operatorul economic are la dispoziţie un formular pdf în care se introduc datele. Declaraţie de înregistrare în scopuri de tva / declaraţie de menţiuni a altor persoane care efectuează achiziţii intracomunitare.

Formular Accidente De Munca
Formular Accidente De Munca from www.yumpu.com
Cerere de brevet de invenție. 28 monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 317 din codul fiscal, a fost completat cu rubrici destinate persoanelor care aplică regimul special pentru agricultori şi care efectuează livrari intracomunitare de bunuri agricole.

Formularul „declarație privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic și care nu au efectuat achiziții intracomunitare de bunuri în anul precedent (094) se completează de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva conform art.

* intrucat incepand cu data de 1 ianuarie 2017 in codul fiscal a fost introdus art.3151 care reglementeaza regimul special pentru agricultori, in situatia in care. Protecția datelor cu caracter personal; Instructiuni de completare formular 091. Pentru completarea prezentului formular se vor utiliza caractere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel