vineri, 18 septembrie 2020

Formular Pentru Spania

Formular Pentru Spania. Formular de sănătate publică și cod qr. Spania fara test pcr sau certificat de vaccinare la intrare!

Certificacion Del Casatorie
Certificacion Del Casatorie from imgv2-2-f.scribdassets.com
Formular turcia conform reglementarilor pana la data de 31.05, la intrarea in turcia trebuiesc indeplinite urmatoarele conditii: In urma completarii acestor formulare, turistii vor primi. De asemenea, toate persoanele care călătoresc spre spania, pe cale aeriană sau maritimă, trebuie să completeze, anterior efectuării călătoriei, un formular privind starea de sănătate prin intermediul aplicației spain travel health.

In urma completarii acestor formulare, turistii vor primi.

Pentru programare, trebuie să aduci toate formularele completate și, de preferință, copii ale acestora, pașaportul și o copie a acestuia., o dovadă a motivului pentru care ai nevoie de numărul nie (un contract de muncă, un contract care vă arată intențiile tale de a cumpăra o casă în spania, scrisoarea de acceptare la o. Formular pentru călătorii în egipt condiţii pentru călătorii în egipt. Verifica conditiile complete valabile pentru intrarea in spania incepand cu data de 21 iunie 2021 aici. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute, procuri ,contracte , imputerniciri, cereri , decizii,autorizatii,coduri, legi, ordonante 2015.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel